| Bufet Ramadan 2025 Nearby KL: Membawa Konsep Citarasa Sedunia di VE Hotel & Residence | Ramadan tiba, ramadan tiba! Selang beberapa hari sahaja lagi kita bakal menyambut bulan Ramadan, memandangkan puasa pertama jatuh pada hari Ahad, mesti ada yang tak akan lepaskan peluang untuk berbuka bersama keluarga kan. Tambah-tambah yang hidup merantau. Buat mereka yang tengah mencari port menarik untuk berbuka puasa bersama family akan datang jangan risau, aku akan share beberapa lokasi bufet ramadan yang affordable dan for sure makanan sedap. Lokasi pertama yang aku ingin share adalah Bufet Ramadan 2025 nearby Kuala Lumpur iaitu di VE Hotel & Residence. Jom tengok apa menu menarik pada tahun ini.
Citarasa Sedunia Merupakan Tema Bufet Ramadan di VE Hotel & Residence
Sempena bulan Ramadan yang bakal tiba beberapa hari ini, VE Hotel & Residence sukacita mengumumkan pelancaran Bufet Ramadan Citarasa Sedunia. Kalini mereka menjanjikan pengalaman kulinari yang dipenuhi dengan pelbagai hidangan lazat dari masakan tempatan sehinggalah antarabngsa. Ada lebih 100 hidangan pilihan makanan yang ditawarkan, daripada hidangan tradisional yang confirm ada sehinggalah hidangan antarabangsa, yang pasti hidangannya mengenyangkan dan puas hati.
Lebih 100 Menu Akan Disajikan Bufet Ramadan 2025 di VE Hotel & Residence
Para tetamu yang hadir akan disambut untuk dibawa ke barisan utama apabila masuk sahaja restoran dimana hidangan panas, yang dibuat dengan bahan-bahan tempatan. Antara juadah yang tak boleh dilepaskan untuk dicuba adalah seperti Ayam Kalio yang mengancam, Daging Masak Hitam yang lembut isinya, Kambing golek, kesemua hidangan menawarkan perjalanan kulinari yang menarik dan unik, paling penting sedap ya. Nak-nak Kambing goleknya memang padu.
Bufet Ramadan kami tahun ini bukan sahaja meraikan kepelbagaian rasa yang kaya tetapi juga mencerminkan semangat dan dedikasi pasukan kulinari kami. Kebanyakan hidangan ini telah melalui pusingan rasa yang ketat dan penghalusan. Setiap hidangan disediakan dengan teliti dengan teliti dan perhatian terhadap perincian , menjanjikan pengalaman makan yang tidak dapat dilupakan untuk tetamu kami yang dihormati.Dapur kami juga disahkan halal oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) supaya tetamu boleh menjamu selera dengan tenang kerana mengetahui makanan yang mereka makan adalah halal dan berkualiti tinggi. Kami mengalu-alukan kedatangan semua orang ke Citarasa kami. Makan Malam Bufet Sedunia dan menyambut bulan mulia bersama-sama. - Menurut Chef Izan Najib, Chef Eksekutif di VE Hotel & Residence
Harga Bufet Ramadan 2025 di VE Hotel & Residence
𝐂𝐢𝐭𝐚𝐫𝐚𝐬𝐚 𝐒𝐞𝐝𝐮𝐧𝐢𝐚 𝐑𝐚𝐦𝐚𝐝𝐚𝐧 𝐁𝐮𝐟𝐟𝐞𝐭 @ 𝐕𝐄 𝐇𝐨𝐭𝐞𝐥 & 𝐑𝐞𝐬𝐢𝐝𝐞𝐧𝐜𝐞
Tarikh : 5 March to 28 March 2025
💫𝚁𝙼𝟷𝟼𝟾+ 𝚙𝚎𝚛 𝚊𝚍𝚞𝚕𝚝
💫𝚁𝙼𝟾𝟺+ 𝚙𝚎𝚛 𝚌𝚑𝚒𝚕𝚍 (𝟼-𝟷𝟸 𝚢𝚎𝚊𝚛𝚜 𝚘𝚕𝚍)
💫𝚁𝙼𝟷𝟶𝟾+ 𝚏𝚘𝚛 𝚜𝚎𝚗𝚒𝚘𝚛 𝚌𝚒𝚝𝚒𝚣𝚎𝚗
EARLY BIRD UNTIL 4 March 2025
💫𝚁𝙼𝟷𝟷𝟾+ 𝚙𝚎𝚛 𝚊𝚍𝚞𝚕𝚝
💫𝚁𝙼𝟻𝟿+ 𝚙𝚎𝚛 𝚌𝚑𝚒𝚕𝚍 (𝟼-𝟷𝟸 𝚢𝚎𝚊𝚛𝚜 𝚘𝚕𝚍)
No comments:
Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!